Enquête over onderwijsmiddelen

Enquête over onderwijsmiddelen

De afgelopen jaren hebben de onderwijs- en outreach teams van het Europlanet 2024 Research Infrastructure (RI)-project, de Outreach Working Group van de Europlanet Society en het Europlanet Early Careers (EPEC)-netwerk een aantal hulpmiddelen ontwikkeld ter ondersteuning van het onderwijs in de vakken wetenschap, technologie, engineering, kunst en wiskunde (STEAM). Zo hebben we onder andere kant-en-klare lessen over planetaire wetenschap en astrobiologie en bijbehorende praktische activiteiten ontwikkeld.

Als leerkrachten, onderwijzers en bijdragers aan de publieke betrokkenheid bij wetenschaphebben we uw expertise en mening nodig over de meest recente onderwijsmiddelen die we hebben ontwikkeld. We zouden uw hulp zeer op prijs stellen door deze korte enquête in te vullen.

De vragenlijst vraagt niet alleen wat u vindt van een voorbeeld van de onderwijsmiddelen die wij tot nu toe hebben geproduceerd, maar is ook bedoeld om ons meer inzicht te geven in de manier waarop u onderwijsmiddelen vindt en gebruikt, en of/hoe uw behoeften en praktijken zijn veranderd sinds de Covid-19-pandemie.

Voordat u aan deze vragenlijst begint, kunt u deze link volgen om een voorbeeld van onze leermiddelen te bekijken. Het doornemen van het materiaal zalniet langer dan 10 minuten moetenduren en de vragenlijst zelf niet langer dan 3-5 minuten.

Meer informatie vindt u hier en hier met de lijst van al het materiaal dat wij te bieden hebben voor onderwijs en wetenschapscommunicatie.

Back to Europlanet Outreach and Education