Έρευνα για τους εκπαιδευτικούς πόρους

Έρευνα για τους εκπαιδευτικούς πόρους

Τα τελευταία χρόνια, οι ομάδες εκπαίδευσης και προβολής στο πλαίσιο του έργου Europlanet 2024 Research Infrastructure (RI), η ομάδα εργασίας προβολής της Europlanet Society και το δίκτυο Europlanet Early Careers (EPEC) έχουν αναπτύξει έναν αριθμό πόρων για την υποστήριξη της διδασκαλίας των θεμάτων επιστήμης, τεχνολογίας, μηχανικής, τεχνών και μαθηματικών (STEAM). Μεταξύ αυτών, έχουμε δημιουργήσει έτοιμα προς χρήση μαθήματα πλανητικής επιστήμης και αστροβιολογίας και σχετικές πρακτικές δραστηριότητες.

Ως δάσκαλοι, εκπαιδευτικοί και επαγγελματίες ενασχόλησης με την επιστήμη , χρειαζόμαστε την τεχνογνωσία και τη γνώμη σας σχετικά με τους πιο πρόσφατους πόρους που έχουμε αναπτύξει. Θα εκτιμούσαμε πολύ τη βοήθειά σας με τη συμπλήρωση αυτής της σύντομης έρευνας.

Το ερωτηματολόγιο, εκτός από το να σας ρωτήσει τι γνώμη έχετε για ένα παράδειγμα των πόρων που έχουμε παράγει μέχρι σήμερα, έχει σχεδιαστεί για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε περισσότερα για το πώς βρίσκετε και χρησιμοποιείτε εκπαιδευτικούς πόρους και αν/πώς έχουν αλλάξει οι ανάγκες και οι πρακτικές σας μετά την πανδημία Covid-19.

Πριν ξεκινήσετε αυτό το ερωτηματολόγιο, ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για να δείτε ένα παράδειγμα των εκπαιδευτικών μας πόρων. Η ανασκόπηση του υλικού δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 10 λεπτά και το ίδιο το ερωτηματολόγιο δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 3-5 λεπτά.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ με τον κατάλογο όλων των υλικών που διαθέτουμε για εκπαίδευση και προβολή (διαθέσιμες μεταφρασμένες εκδόσεις).

Back to Europlanet Outreach and Education